Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Συναυλία με τον Γιάννη Θωμόπουλο στο Κάστρο της Ανδρούσας την Παρασκευή 7 Αυγούστου
Συναυλία με τον Γιάννη Θωμόπουλο στο Κάστρο της Ανδρούσας την Παρασκευή 7 Αυγούστου

                                                           image

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Έχεις μάτια το φεγγάρι» θα πραγματοποιηθεί στο μεσαιωνικό Κάστρο της Ανδρούσας την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, στις 8:30 μ.μ.

Μεσσήνιοι μουσικοί συνοδεύουν τους  συντοπίτες μας Γιάννη  Θωμόπουλο   και  Ελένη  Κατσούλη σε διαχρονικά τραγούδια -που έχουν αποτελέσει σταθμούς στη σύγχρονη  πολιτισμική μας ιστορία- γνωστών μουσικοσυνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Παράλληλα θα γίνει ένα αφιέρωμα στον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου για τη συμπλήρωση 2 ετών από τον χαμό του.

Παίζουν οι μουσικοί:  Αιμίλιος Κούμανης, μπουζούκι, Βασίλης Τζαμουράνης,  μπουζούκι, Λευτέρης  Παπαδόπουλος, πιάνο, Ελένη Κατσούλη, ακορντεόν,                                       Γιώργος  Γεωργαντάς, μπάσο.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΠΕΔ Πελοποννήσου.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

Επισήμανση:

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας στην εκδήλωση προκειμένου να κρατηθεί Δελτίο Εισόδου στο όνομά σας. (Πληροφορίες στα τηλ.  2722360116, 2722360148). 

 Ειδικότερα:

Η είσοδος του κοινού στην ανωτέρω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ονομαστικά δελτία εισόδου, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους. Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο των εκδηλώσεων και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

Τέλος, ευγενικά ζητείται συμμόρφωση όλων, με τις υποδείξεις του προσωπικού  εξυπηρέτησης κοινού.

                                                              image 

Συναυλία με τον Γιάννη Θωμόπουλο στο Κάστρο της Ανδρούσας την Παρασκευή 7 Αυγούστου
photo