Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης

                                                             image 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου Christmas Night Run Μεσσήνης

O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (ΣΑΜ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης διοργανώνουν το 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2019.

1ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2019

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Εκκίνηση/Τερματισμός: κεντρική πλατεία Μεσσήνης

Χάρτης διαδρομής: για να δείτε τη διαδρομή του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Ώρα εκκίνησης: 18:45

Απόσταση αγώνα: 2650 m (τέσσερεις γύροι 660 μέτρων).

 Ελάτε μαζί να τρέξουμε ή να περπατήσουμε 4 φορές την περίμετρο της κεντρικής πλατείας της πόλης μας στο 1ο Christmas NIGHT RUN Μεσσήνης 2019, να μεταφέρουμε τους δρόμους της Μεσσήνης το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας μέσω της φυσικής δραστηριότητας να αντιμετωπίσει τις διατροφικές υπερβολές των ημερών.

Συμμετοχές: Στον αγώνα 2650 μέτρων τρεξίματος και δυναμικού βάδην μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μαθητές δημοτικού γυμνασίου/λυκείου καθώς και ενήλικοι αθλούμενοι και αθλητές.

Παροχές αγώνα

Όλοι οι συμμετέχοντες στον 1ο Βραδινό αγώνα τρεξίματος/δυναμικού βάδην Χριστουγέννων Μεσσήνης, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους, αναμνηστικό μετάλλιο και σκούφο Αη Βασίλη. Ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός ωστόσο θα χρησιμοποιηθεί σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης για τους συμμετέχοντες που θέλουν να δοκιμάσουν την ικανότητα τους στην συγκεκριμένη απόσταση αλλά και για τον έλεγχο των περασμάτων.

Ασφάλεια αγωνιζομένων. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους συμμετέχοντες ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ανήλικων δρομέων, είναι η συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:59 ή έως ότου συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 300 συμμετοχών που προγραμματίζουν να υποστηρίξουν οι διοργανωτέςΤην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (Σαββάτο 21-12-2019) οι διοργανωτές δεν θα δεχθούν καμία δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν καθότι τα έξοδα του αγώνα είναι ευγενική χορηγία του Συλλόγου Αθλουμένων Μεσσήνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 Σάββατο: 21-12-2019

16.30-17.00Παραλαβή αριθμών ( από κεντρική πλατεία Μεσσήνης)

18.45: Εκκίνηση αγώνα

19.15: Μουσικόπρόγραμμα

19:30:Λήξη εκδήλωσης

                                                       image 

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης
photo