Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » H μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη "Κράτησα τη ζωή μου", στις 30 Ιουλίου στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης
H μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη "Κράτησα τη ζωή μου", στις 30 Ιουλίου στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης

H μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Κράτησα τη ζωή μου…», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  30 Ιουλίου στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, περιλαμβάνεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης.

Το αφιέρωμα θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου και περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη (Επιφάνια – Αβέρωφ) και του Pablo Neruda (Canto General).

Τραγουδούν ο Γιάννης Θωμόπουλος και 30μελής χορωδία. Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας διευθύνει ο μαέστρος Κώστας Νικολέας.

Η  εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ο Δήμος θα διαθέσει ένα λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 7:30 μ.μ. από την πλατεία (φαρμακείο Σταυρόπουλου). Για κράτηση θέσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ταξιδιωτικό γραφείο Δαβίλλας Tours ή στα τηλέφωνα 27220-22448, 6932211205.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

H μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη "Κράτησα τη ζωή μου", στις 30 Ιουλίου στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης
photo