Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Κοινωνική Πρόνοια » Ο Δήμαρχος Μεσσήνης στο ΚΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης στο ΚΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Το ΚΑΠΗ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα μέλη που τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και να τα διαβεβαιώσει ότι η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται για τα θέματα που τους απασχολούν και θα στέκεται δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μέσω της λειτουργίας του ΚΑΠΗ Μεσσήνης θα φροντίζει να απολαμβάνουν βοήθεια, υποστήριξη, παρέα, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, ακόμη και μαθήματα χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε επίσης ότι η τρίτη ηλικία έχει τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας και επισήμανε «δεν ξεχνάμε ότι η ποιότητα μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού της και εμείς έχουμε αποφασίσει σε τι είδους κοινωνία θέλουμε να ζούμε. Σε μια κοινωνία που ανοίγει την αγκαλιά της και προστατεύει όλους τους πολίτες».

Τον Δήμαρχο Μεσσήνης συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Μακρής και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δαβίλλας.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων. Είναι η ημέρα για την τρίτη ηλικία που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 για να αποτίσει φόρο τιμής στους ηλικιωμένους και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

                    image   	   image  image

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης στο ΚΑΠΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
photo
photo
photo