Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Αθλητισμός » Αγώνες β΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων από 15-17 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης
Αγώνες β΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων από 15-17 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης

Το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης ανοίγει τις πόρτες του από αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου έως την Κυριακή 17 του μήνα για να φιλοξενήσει τους αγώνες της β΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συμμετέχουν τα σωματεία: ΕΑ Προμηθέας 2014, ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας, ΑΟ Ερμιονίδας και ΑΣ Αιγέας Χίου.

Σήμερα στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη. Επισημάνθηκε ότι οι αγώνες του τριημέρου, είναι ένα γεγονός και θα ακολουθήσουν και άλλα, όπως το σεμινάριο προπονητικής στις 20 και 21 Μαΐου και η μεγάλη διαδημοτική διοργάνωση μπάσκετ για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο τέλος Ιουνίου σε Μεσσήνη και Καλαμάτα.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο τόπος ωφελείται από διοργανώσεις υψηλού επιπέδου σαν αυτή. Παράλληλα προβάλλεται τουριστικά ο τόπος, αυξάνεται η επισκεψιμότητά του και αναδεικνύονται τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Είναι μία ευκαιρία για τις αθλήτριες, τους γονείς και συνοδούς τους, να γνωρίσουν τον τόπο μας. Πρόσφατα διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία τον 15ο  Μαραθώνιο Μεσσήνης και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με άλλους αθλητικούς αγώνες μπάσκετ, τένις και ποδοσφαίρου. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται και προς την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στον Δήμο μας και προσδοκούμε μέσα από αυτές τις διοργανώσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

Τέλος προσκάλεσαν τους φίλους του μπάσκετ, να παρακολουθήσουν τους αγώνες υψηλού επιπέδου που ξεκινούν αύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης.

Αγώνες β΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων από 15-17 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης
photo
photo