Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Αθλητισμός » Προπονητικό Camp μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων πρόκειται να οργανωθεί από 20 – 29 Αυγούστου στη Μεσσήνη
Προπονητικό Camp μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων πρόκειται να οργανωθεί από 20 – 29 Αυγούστου στη Μεσσήνη

                            image 

Προπονητικό Camp της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων πρόκειται να οργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. και τα σωματεία Καλαθοσφαίρισης της Μεσσήνης από 20 – 29 Αυγούστου 2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης.

Η διοργάνωση αυτή, αποτέλεσε το θέμα συνάντησης που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο Μεσσήνης με τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου  (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.) Σταύρος Κουκάκης, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Τσιμπούρης και το μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Ιωάννης Κουτραφούρης.  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Καλοφωλιάς.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τάχθηκε υπέρ της φιλοξενίας τέτοιων αθλητικών οργανώσεων στη Μεσσήνη καθώς εκτίμησε ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας η οποία διαθέτει και τη σχετική υποδομή. Ως αθλητής του μπάσκετ και ο ίδιος, αντιμετώπισε θετικά την προοπτική  να αποτελέσει η πόλη μας σημείο αναφοράς και προορισμό για προπονητικά camp.

Γενικότερα ο Δήμος Μεσσήνης, επιδιώκει να αξιοποιήσει τις αθλητικές υποδομές του στις οποίες επίκεινται αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και προς αυτή την κατεύθυνση διευρύνει τις συνεργασίες του με ομοσπονδίες και αθλητικές ενώσεις.

                                                              image 

 

Προπονητικό Camp μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων πρόκειται να οργανωθεί από 20 – 29 Αυγούστου στη Μεσσήνη
photo